Neler yeni
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Kurulum Annihilator Makro Cracked Full Version Ücretsiz Güncell Link

KO CUCE Knight Online PVP GELİŞTİRME & Yardımlaşma KURULUM Program Paylaşımları.

Xtreme

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
Aktif Üye
* Öncelikle Herkese Selamlar Arkadaşlar. Annihilator Makro Başkaları Tarafından Neon Makro Olarak Satışa Çıkarıldı. Satışa Çıkaran Kişi Bilgisiz ve Hiç Birşey Bilmeyen Veledin Tekidir. Başka Forumlara Girip, Başkalarına Program Crackletmeye Çalışan Zavallı Bir Amele Sümüğünden Fazlası Değildir. Source Satın Aldım Diyerek İnsanları Kandırıp Paralarını Almaktadır. Satmış Olduğu Makro Sadece Crackli Bir Makrodur ve Yarın Birgün Fixlendiği Zaman Güncelleme vb. Gibi İşlemler Doğal Olarak Yapamayacaktır..

* Birde Utanmadan Discord Kanalına Alican Akgündüz'den Satın Almayın Bizden Satın Alın Diye Yazmış Görende Makroyu Kendisi Yazdı Sanar Zavallı Sülük.. Üç Beş Kuruşa Tamah Eden Medine Dilencisi Velet Seni.. ;)

* Annihilator Makro'nun Asıl Yapımcısı Onur Benim Arkadaşım Olur Fakat Bu Velet'in Onun Makrosu Üzerinden Para Kazanmasını Engellemek İçin Bu Girişimi Yaptım. Kendisi de Zaten Crack Yediğini Biliyor Makronun o Yönden Sıkıntı Yoktur..

9xt9ef2.png

Virüs Total: LİNK ADRESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Yapamayanları İzlesinn

Üst Alt