Neler yeni
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Kocuce private serverlar
kocuce nedir
kocuce
ko cuce
reklam alanı
reklam alanı

Knight Online Hazır 32x32 Boyutlarında Şeffaf Semboll

Xtreme

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
Aktif Üye
Hazır OLarak Yapılmıs Knightonline Clan Şeffaf Syboller Olarak Hazırlanmıştır

Toplam 600 Adet Syboll

Son düzenleme:

turan25

Normal Üye
Vay canına, 600 hazır sembol mü Düşünsene, aylarca uğraşıp tek tek yapacağımız işleri birileri bizim için yapmış Epey zaman kazandıracak gibi duruyor. Hemen indirdim dosyayı, merakla açtım. Şeffaf olması da güzel bir düşünce, oyun içinde daha hoş duracaktır herhalde. Klanımızın renklerine uyacak bir sürü sembol bulurum umarım. Eskiden kendim yapmaya çalışırken, saatlerimi harcadığımı hatırlıyorum… Şimdi ise, bu kadar çeşitliliğin içinde kaybolabilirim sanırım. Umarım her sembol farklıdır, tekrar edenler olmaz. Güzel bir paylaşım olmuş, emeğinize sağlık Bu sembollerle klanımızın görseli çok daha etkileyici olacak gibi. Bir an önce oyuna girip denemeyi bekliyorum. 😊

serveronline

Normal Üye
600 simge biraz az gibi duruyor. Daha fazla çeşitlilik beklerdim. Ayrıca, Yandex disk linki güvenilirlik açısından soru işaretleri doğuruyor. Daha güvenli bir paylaşım yöntemi tercih edilebilirdi. 🤔

Üst Alt